Meny

Ett självklart val

Spark Trade är ett expansivt entreprenad- och konsultföretag inom järnvägsbranschen. Spark Trade är även agent för det schweiziska företaget Speno International SA.

Ett självklart val

Spark Trade, med huvudkontor i Nässjö, är trafikutövare och har säkerhetsansvaret för fordonens framförande. Vi bedriver även säkerhetsutbildningar inom järnvägsbranschen samt planerar och organiserar spår- och växelslipning.

Vår affärsidé är att erbjuda förstklassiga helhetslösningar med fokus på spår- och växelslipning samt utbildningar som skapar trygghet för kunder inom järnvägsbranschen.

Företaget startades år 2000 av Johnny Norén som dessförinnan hade lång erfarenhet av järnvägsbranschen – bland annat verksam inom en rad olika områden vid Banverkets Industridivision i Nässjö samt arbetat för det amerikanska rälsslipningsföretaget Loram Rail Ltd, sedermera Schweerbau UK.

Gedigen erfarenhet och stort kunnande

Inom Spark Trade finns en lång och gedigen erfarenhet av järnvägsbranschen. Merparten av medarbetarna har tidigare arbetat inom Trafikverket och andra järnvägsföretag. Bland vår personal finns gedigen kompetens och erfarenhet inom tågtrafik, produktionsledning och arbetsledning.

Vi besitter också gedigen erfarenhet inom järnvägsrelaterad projektledning och planering, administration, säkerhet, kvalitet och miljö. Därför kan Spark Trade garantera en mycket hög kvalitet gentemot sina kunder, en kvalitet byggd på genuin kunskap och erfarenhet inom området. Kvalitet och miljö är viktiga aspekter i Spark Trades verksamhet.

Spark Trade är även agent för det schweiziska företaget Speno International SA.